About us

SC STEEL STEI SRL a luat fiinta in anul 2013 in Romania avand ca obiect de activitate principala Fabricarea Cutiilor Metalice De Securitate.

Aceste produse sunt de inalta calitate  fabricate de renumita firma Infac care a fost un pionier în fabricarea de cutii de siguranță pentru arme. Compania, infiintata in 1983 ca o tâmplarie de metal mic, a mentinut o crestere sustinuta de atunci pana in prezent.

În prezent, Infac fabrică o gamă largă de produse pentru custodia armelor, peste 250 de modele diferite între arma lungă și arma scurtă.

În ultimii ani, investițiile s-au axat pe extinderea prezenței noastre internaționale, exportul în 21 de țări și creșterea capacității noastre de producție, automatizând toate procesele de producție.

Datorită acestui fapt, Infac este astăzi un punct de referință în acest sector și cel mai mare producător european. Cu mare entuziasm și sprijinit de o vastă experiență pe piață, dorim să vă împărtășim avantajul calității produselor Infac.

Modelul nostru de management abordează toate aspectele procesului nostru de producție în spiritul furnizorilor noștri și pentru a răspunde nevoilor clienților noștri, avand implementat Sistemul de Calitate conform ISO 9001:2015 in domeniul:Fabricarea Cutiilor Metalice De Securitate

Suntem unici prin faptul că fiecare client, pentru noi, este unic. Nu facem discriminare în rândul clienţilor şi suntem permanent preocupaţi să oferim servicii de calitate